Beauty Producten

Webecos

verzorgingsproducten

Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten. Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is Webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn. Webecos heeft een ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van eigen receptuur.

Karaja

make-up

Karaja is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, Italië. Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamspaints. De collectie van Karaja wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoensproducten.

Vanitan Spray tanning

spray tanning

Vanitan spray tanning is THE NEXT GENERATION of spray tanning lotions. De toekomst van een gezonde, snelle, egaal bruine huid! Vanitan is jong, pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Dit heeft geresulteerd in het feit dat Vanitan spray tanning lotions de kortste ingrediënten lijst hebben waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze Vanitan lotions.Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. Herhaal je de behandeling daarna, dan bouwt zich een diepere kleur op.De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten.